Zoete Appelchutney

Gepubliceerd op 21 oktober 2024 om 18:08

Ingrediënten:

  • 2 grote appels, geschild en in blokjes gesneden
  • 1/2 kopje kokosbloesem suiker (naar smaak)
  • 1/2 theelepel kaneelpoeder
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • 1/4 theelepel kruidnagelpoeder
  • 1/4 kopje water
  • 1 eetlepel citroensap

Bereiding:

  1. Doe de blokjes appel in een pan samen met het water, suiker, kaneel, gember en kruidnagel.
  2. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur sudderen gedurende 20-25 minuten, of tot de appels zacht zijn.
  3. Voeg het citroensap toe en roer goed door. Laat nog een paar minuten koken tot de chutney indikt.
  4. Laat de chutney afkoelen en serveer als smaakmaker bij curry's

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.